Nieuws

Verwacht in september: map verhoudingen & procenten

Verwacht in september: map verhoudingen & procenten

Verhoudingen (recht en omgekeerd evenredig) en hun toepassingen (samengestelde grootheden zoals schaal, snelheid, eenheidsprijzen, mengsels) al doende op een inzichtelijke wijze aangebracht en ingeoefend. Evenals telproblemen en kansberekening. 

Getalbegrip van procenten, precentage berekenen, procent berekenen en problemen oplossen. Procenten worden gekoppeld aan winst, verlies, korting, BTW, inkoopprijs, verkoopprijs. 

26 jun 2023
Binnenkort: Map grote getallen

Binnenkort: Map grote getallen

Vanaf september zal de map grote getallen beschikbaar zijn. Handelend leren we inzicht krijgen in de structuur van grote getallen tot 10 miljoen.

In de map zitten instructie- en oefenfiches voor het getalbegrip tot 10.000 tot 10 miljoen. Daarbij horen de plaatswaardeschijfjes tot 10 miljoen en de automatiseringsspelletjes. Daarnaast zijn er instructie- en oefenfiches voor het optellen en aftrekken tot 10.000.

01 jun 2022
Map tot 1000

Map tot 1000

De map optellen en aftrekken tot 1000 is er. De box bevat:

  • een map met intstructiefiches en oefenfiches (kopieerbladen) tot 100 en tot 1000
  • grote magnetische plaatswaardeschijfjes voor de instructie op het bord
  • 1 leerlingenset kleine plaatswaardeschijfjes
  • 1 grote plaatswaardekaart 
  • 10 kleine plaatswaardekaarten
14 sep 2021
Spelboxen voor ZOMERSCHOLEN

Spelboxen voor ZOMERSCHOLEN

De rekenspelletjes om rekenvaardigheden te automatiseren zijn ideaal voor zomerscholen. Spelenderwijs worden rekenvaardigheden verder geoefend. 

29 jun 2021
NIEUW: DE COMPLETE TAFELBOX

NIEUW: DE COMPLETE TAFELBOX

De tafelbox om alle tafels afzonderlijk en door elkaar op een speelse manier te automatiseren. Tafels oefenen, met de hele klas of individueel, was nog nooit zo leuk! 

27 nov 2020